facebook_pixel
Shadow Warrior 3 visar upp sig i dess första teaser-trailer

Shadow Warrior 3 visar upp sig i dess första teaser-trailer

Förra veckan utlovade det officiella Shadow Warrior-kontot på Twitter en stundande teaser-trailer, och nu är den mycket riktigt här; under 2 minuter och 9 sekunder presenterar Flying Wild Hog och Devolver Digital sitt Shadow Warrior 3, och huvudrollen Lo Wang har sönder den fjärde väggen flera gånger.

Den fullständiga gameplay-premiären kommer inträffa nu i helgen, lördagen den 11 juli, under Devolver Direct (som vi skrivit om tidigare). Redan nu har det dock avslöjats att Lu Wang den här gången kommer vara utrustad med en änterhake, vilket tillsammans med väggspringande (som kanske eller kanske inte är nytt, jag har inte spelat föregångaren) utlovar demonslakt i ett ännu högre tempo än senast. Och bloddränkta harar!

Här är den första teaser-trailern för Shadow Warrior 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar