facebook_pixel
Rykte: Halo Infinites multiplayer kommer bli free-to-play

Rykte: Halo Infinites multiplayer kommer bli free-to-play

För nästan exakt en vecka sedan fick vi de första spelsekvenserna från 343 Industries och Microsofts hett efterlängtade förstapersonsskjutare Halo Infinite. Videomaterialet behandlade dock enbart kampanjen, och vi vet hittills inget alls om multiplayer-delen av kakan. Fram tills nu, det vill säga!

Leksaksbutiken Smyths Toys (via Xbox-läckaren Klobrille på Twitter) påstår nämligen att onlinespelandet kommer bli “en banbrytande free-to-play-multiplayer-upplevelse”. Klobrille tillägger att spelet även kommer ha ett battle pass-sytem (snark!), “anpassningsmöjligheter som är helt nya för Halo” (kosmetiska föremål eller djupare saker än så?) och att “arena” siktar på 120 fps på nya Microsoft-konsolen Xbox Series X. Vad “arena” ska vara för något är oklart, men gissningsvis rör det sig om mer avgränsade multiplayer-kartor vid sidan av öppnare sådana.

Här Kobrilles tweet om multiplayer-delen i Halo Infinite.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar