facebook_pixel
Risk of Rain 2 kommer höja priset vid dess early access-uttåg i augusti

Risk of Rain 2 kommer höja priset vid dess early access-uttåg i augusti

I maj försenades Hopoo Games miljonsäljande co-op-skjutare Risk of Rain 2. Den ursprungliga planen var att spelet skulle lämna early access under våren, men så blev bevisligen inte fallet, vilket nu har lett till att man siktar på att rulla ut version 1.0 via Steam någon gång i augusti istället.

Nu har man gett oss en ny uppdatering där vi får reda på att prislappen kommer höjas från 20 dollar till 25 dollar när early access-utträdet väl inträffar, så om spelet är av intresse gör du förmodligen bäst i att inhandla det precis nu, då Steams pågående sommarrea (avslutas den 9 juli) har sänkt det nuvarande priset med 20 procent, från 18 euro jämt till 14 euro och 39 cent. Således torde prislappen hamnade någonstans kring 23 eller 24 euro i augusti.

Här är fjolårets early access-trailer för Risk of Rain 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar