facebook_pixel
Pusselspelet Hue är veckans gratisspel på Epic Games Store

Pusselspelet Hue är veckans gratisspel på Epic Games Store

Det är torsdag, och du vet vad det innebär! Just det, ett nytt gratisspel på Epic Games Store, och den här veckan rör det sig om Fiddle Sticks pusselspel Hue från sensommaren 2016, där man söker efter sin mor i ett farligt, mörkt landskap, och tar sig vidare genom att ändra färg på bakgrunden.

Vi har även fått reda på vilket spel som ersätter Hue nästa veckas torsdag kl. 17:00, då Mouldy Toof Studios fängelsesimulator The Escapists 2 inleder dess gåvovecka. Detta är en rätt speciell tilldragelse då föregångaren skänktes bort via Epic Games Store i slutet av fjolåret, och mig veterligen har Epics gratisprogram inte återbesökt spelserier tidigare. Men hej, varför inte, du har säkert spelat sönder The Escapists vid det här laget. Väl?

Här är en gammal trailer för Hue.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar