facebook_pixel
Psykologiska skräckspelet Maid of Sker är ute nu

Psykologiska skräckspelet Maid of Sker är ute nu

2018 introducerades vi för Maid of Sker, ett nytt skräckspel av Wales Interactive baserat på en walesisk folksaga, som senare inspirerade R.D. Blackmores roman vid namn, just det, The Maid of Sker. En gameplay-presentation och spikat lanseringsdatum följde förra månaden, och nu har spelet släppts!

Maid of Sker har för tillfället skapat ihop ett “mestadels positivt” omdöme på Steam, baserat på 67 recensioner. En tioprocentig rea (22 euro och 49 cent) sträcker sig till nästa veckas tisdag, den 4 augusti, och om du vill få chansen att vinna spelets soundtrack på vinyl (inklusive nytolkningar av walesiska hymner av sångerskan Tia Kalmaru) så kan du styra kosan hit, eller så kan du också bara inhandla musiken digitalt via Steam för 4 euro.

Här är en månadsgammal gameplay-trailer för Maid of Sker.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar