facebook_pixel
Phantom Doctrine 2: The Cabal byter genre, kolla in annonseringstrailern!

Phantom Doctrine 2: The Cabal byter genre, kolla in annonseringstrailern!

2018 släpptes Phantom Doctrine, ett taktiskt turordningsbaserat strategispel som Jocke Kilman förärade med betyget 79 procent i vår recension, och enklast beskrivs som “ett XCOM med fokus på smygande”. Nu har en uppföljare presenterats, men spelet i sig blir väldigt, väldigt annorlunda.

Här nedan ser du debuttrailern för Phantom Doctrine 2: The Cabal, och på Steam får vi reda på att vi “den här gången kommer spela från ett tredjpersonsperspektiv i realtid”, och att spelmomenten består av”smygande, lönnmord, förklädnader, gömmande av kroppar, uppdragsplanering och rekryterande av nya agenter”.

Det hela låter väldigt Hitman, och i trailern utlovas vi exotiska miljöer som New York, Tokyo, Sao Paulo, Miami och Tjeronbyl, där den sistnämnda platsen verkar vara extra betydelsefull då berättelsen tar avstamp i ett alternativt 1986, där Tjernobyl-explosionen markerade starten för en rad attacker av organisationen The Cabal.

Phantom Doctrine 2: The Cabal har ännu inget lanseringsdatum. Här är trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar