facebook_pixel
Phantasy Star Online 2 kommer till Steam nästa vecka

Phantasy Star Online 2 kommer till Steam nästa vecka

I våras släpptes det gamla goda massiva onlinerollspelet Phantasy Star Online 2 (lanserades i Japan redan 2012) något överraskande till pc via Microsoft Store. Nu har det visat sig att titeln kommer släppas till Steam också, då en produktsida dök upp under gårdagen, tillsammans med ett datum.

Phantasy Star Online 2 öppnar således portarna för Steam-spelare nästa veckas onsdag, den 5 augusti, och precis som fallet är med Microsoft Store-versionen är spelet gratis att spela, med möjlighet att betala för “visst innehåll”. Den 5 augusti debuterar också episod 4 i västvärlden, och du kan läsa mer om innehållet här, däribland höjt erfarenhetstak till nivå 80, ny vänlista (åtskild från Xbox Live) och nya områden att utforska.

I övriga Phantasy Star Online-nyheter kan vi även nämna att Phantasy Star Online 2: New Genesis annonserades under förra veckans Xbox Games Showcase (läs mer hos våra internationella kollegor), men det är oklart om även det spelet kommer till Steam, då endast Windows 10 listas i trailern. Du kan se trailern här nedan tillsammans med en video om nya föremål med Valve-tema i Phantasy Star Online 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar