facebook_pixel
Persona 4 Golden har sålt över 500 000 pc-exemplar den första månaden

Persona 4 Golden har sålt över 500 000 pc-exemplar den första månaden

För exakt en månad sedan släpptes Atlus kultklassiska jrpg Persona 4 Golden till pc via Steam. För tillfället är användarmottagandet “överväldigande positivt” baserat på nästan 20 000 recensioner, och undertecknad stämmer in i hyllningskören då jag delade ut massiva 93 procent i vår recension. Det ni!

Nu har Atlus västerländska Twitter-konto annonserat att hyllningarna även har översatts till försäljningssiffror; pc-versionen av Persona 4 Golden sålde nämligen över 500 000 exemplar den första månaden (eller mer specifikt nådde spelet ut till 500 000 spelare, så recensionskoder och dylikt kanske också innefattas i siffrorna) något som karaktärsdesignern Shigenori Soejima har firat genom att rita en helt ny och bedårande originalsketch.

Här är Atlus tweet som uppmärksammar Persona 4 Goldens försäljningssuccé.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar