facebook_pixel
Paradox har förvärvat Surviving the Aftermath-studion

Paradox har förvärvat Surviving the Aftermath-studion

Paradox Interactive har mycket på gång just nu. Utöver att de har ett grand strategy-spel på gång så har de även fortsatt förvärva nya studior till sitt stall.

Bara de senaste två veckorna har de nämligen förvärvat lika många studior. Sist var det mobilutvecklarna Playrion Games, och nu kan även Iceflake Studios kalla Paradox sitt hem. Iceflake är mest kända för att ligga bakom Surviving the Aftermath.

Detta innebär att Paradox nu äger nio interna studior. Sannolikt kommer de alltså fortsätta växa efter förra årets rekordförsäljningar. Surviving the Aftermath lär dock inte påverkas nämnvärt då Paradox redan gav ut titeln, som just nu är Epic-exklusiv men släpps på Steam senare i år.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar