facebook_pixel
Obsidian antyder snar presentation av The Outer Worlds-dlc

Obsidian antyder snar presentation av The Outer Worlds-dlc

I höstas släpptes The Outer Worlds, det förhållandevis Fallout-doftande förstapersonsrollspelet av Obsidian Entertainment. Jocke Kilman recenserade titeln för den här publikationens räkning, och delade ut betyget 84 procent tillsammans med omdömet “ett väldigt älskvärt rollspel”. Och nu kommer mera!

Redan i december i fjol berättade Obsidian att The Outer Worlds skulle få story-dlc, trots att det inte planerades redan från början. Och nu verkar en annonsering närma sig då Obsidian har tagit till Twitter för att uppmärksamma oss om att “styrelsen har köpt upp en del av The Outer Worlds-hemsidan”, och när vi väl går dit så ombeds vi invänta ett “specialmeddelande” av det fiktiva The Outer Worlds-företaget Spacer’s Choice.

Med tanke på att Obsidian numera ägs av Microsoft skulle det inte förvåna överhuvudtaget om det nya The Outer Worlds-materialet skulle presenteras nu på torsdag, då Xbox Games Showcase kommer äga rum.

Här är Obsidians tweet om de kommande The Outer Worlds-nyheterna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar