facebook_pixel
Nytt Shadow Warrior verkar vara under utveckling

Nytt Shadow Warrior verkar vara under utveckling

2016 släpptes Shadow Warrior 2 (recension), uppföljaren till Flying Wild Hogs reboot från 2013, som omtolkade 3D Realms kultklassiska originalspel från 1997. Och nu väntar mera, då Shadow Warrior-seriens officiella Twitter-konto på ett inte särskilt subtilt sätt antyder stundande teaser-trailer.

Kort och gott har man tweetat ut två bilder, varav den ena föreställer en skylt med texten “teaser-trailer håller på att spelas in, vänligen var tysta”. Den andra bilden visar en mysbelyst bambudjungel i röda toner (här ovan), som eventuellt utlovar en ny artistisk inriktning för spelet. Eller så har bara huvudrollen Lo Wang slaktat så pass många människor att hela omgivningen har dränkts i blod. Förmodligen rör det sig om det senare alternativet.

Här är de två nya Shadow Warrior-bilderna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar