facebook_pixel
Nya Test Drive-spelet kommer presenteras imorgon

Nya Test Drive-spelet kommer presenteras imorgon

Redan i mars avslöjade förläggaren Nacon (tidigare känd som Big Ben Interactive) att den gamla goda Test Drive-serien är på väg tillbaka. För utvecklingen står WRC-studion Kylotonn Racing, och Benoit Clerc, head of publishing hos Nacon, beskrev spelet som “vårt överlägset största projekt just nu”.

Nu har Test Drive-seriens Twitter-konto lagt upp en kort teaser (föreställande spelets logotyp) som utlovar avtäckning under onlinepresentationen Nacon Connect, som kommer äga rum imorgon tisdag kl. 19:00 svensk tid, den 7 juli. Nacon har även laddat upp en teaser för presentationen som helhet, som också kommer inkludera det nya (förmodade) rollspelsprojektet av Greedfall-utvecklarna Spiders, som vi skrev om så sent som i fredags.

Här Test Drive– och Nacon Connect-videorna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar