facebook_pixel
Nya Gwent-expansionen är ute nu, kolla in lanseringstrailern

Nya Gwent-expansionen är ute nu, kolla in lanseringstrailern

Samlarkortspelet Gwent: The Witcher Card Game släpptes till GOG hösten 2018 (recension), men Steam-debuterade så sent som i våras. Nu har den nya expansionen kallad för Master Mirror släppts, och som titeln antyder kretsar den kring The Witcher-seriens allra främsta skurk.

Jag pratar givetvis om Gaunter O’Dimm, den mytiska och smått djävulska (bokstavligt talat) mannen som stal showen i The Witcher 3-expansionen Hearts of Stone.

Gwent: Master Mirror är helt gratis (precis som basspelet) och lägger till över 70 nya kort, nya nyckelord och statusar, samt en ny typ av kort som utvecklas under matchernas gång. Expansionen har givetvis också åtföljts av en rad andra justeringar, och du kan läsa om nyheterna i version 7.0 på den officiella hemsidan.

Här är lanseringstrailern för Gwent: Master Mirror.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar