facebook_pixel
Ny Warhammer-bundle av Humble inkluderar Vermintide och Dawn of War

Ny Warhammer-bundle av Humble inkluderar Vermintide och Dawn of War

Det utmärkta svenska co-op-spelet Warhammer: Vermintide 2 (recension) lever och frodas, och fick alldeles nyligen en ny säsong, inklusive ny karriär för hjälten Markus Kruber. Om du är sugen på mer, och inte spelade föregångaren när det begav sig, kan vi nu rapportera glädjande nyheter!

Humble Warhammer Bundle 2020 har nämligen gått live hos Humble Bundle, genom vilken du kan plocka på dig just Warhammer: End Times – Vermintide för blott 1 euro(!), tillsammans med Warhammer 40 000: Kill Team, Legacy of Dorn: Herald of Oblivion och Relics kultlklassiska rts Warhammer 40 000: Dawn of War.

Inte lilla, och om du höjer potten till genomsnittet (6 euro och 59 cent) låser du även upp Warhammer 40 000: Dawn of War 2, Battlefleet Gothic: Armada, Warhammer 40 000: Sanctus Reach samt Warhammer 40 000: Deathwatch, följt av ytterligare en trio vid 11 euro och 50 cent, närmare bestämt Warhammer 40 000: Space Marine Collection, Warhammer 40 000: Dawn of War 3 (recension) och Blood Bowl 2.

Warhammer-bundlen är i kraft ytterligare 13 dygn, och vi passar även på att tipsa om Humble Summer Adventure Games Bundle, som varar lika länge och inkluderar Telltale-serierna The Walking Dead, Batman och The Wolf Among Us, tillsammans med Oxenfree (recension) och Heaven’s Vault (recension) för totalt 13 euro och 50 cent.

Här är den gamla lanseringstrailern för Warhammer: End Times – Vermintide.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar