facebook_pixel
Nu har Super Mario 64-portningen fått 4K-texturer också

Nu har Super Mario 64-portningen fått 4K-texturer också

I maj fick Super Mario 64 en utmärkt inofficiell portning, som gjorde plattformsäventyret spelbart i höga bredbildsupplösningar. Kort därpå försökte Nintendo (givetvis) utrota spelet, men som vi alla vet kan man inte göra något ogjort på internet, så du kan säkert fortfarande få tag på spelet.

Arbetet med titeln fortsätter således; i juni fick vi en högupplöst Mario-modell, som nu har följts av renodlade 4K-texturer. Resultatet är strålande och kan (åtminstone tills vidare) kollas in den i den 10 minuter långa videon här nedan. Texturpaketet kallas för sm64redrawn och kan laddas ner via Github, där du även hittar installationsinstruktioner. Nintendo ryktas även jobba på en officiell remaster av Super Mario 64, men den lär aldrig någonsin släppas till pc, så vi behöver inte känna oss allt för skyldiga om vi laddar ner portningen.

Här är videon med de nya 4K-texturerna till Super Mario 64.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar