facebook_pixel
Nej, Norman Reedus drar inte ut sin penis i Death Stranding

Nej, Norman Reedus drar inte ut sin penis i Death Stranding

Här om dagen släpptes Hideo Kojimas transportsimulator Death Stranding äntligen till pc. Rikard Olsson delade ut det respektabla betyget 77 procent i vår recension, tillsammans med omdömet “ett unikt experiment som lyckas mer än det brister, men som med lite mer fokus hade kunnat vara mästerligt”.

En av de mest spännande sakerna med pc-lanseringen är att spelet nu gjorts tillgänglig för moddare och annat löst folk på internet, och nu har en av spelets mest makabra hemligheter uppdagats; i Death Stranding kan nämligen huvudrollen Norman Reedus kissa lite när han vill (fråga oss inte varför), men i konsolversionen tilläts man inte rotera kamera för att se om utvecklarna hade modellerat en Reedus-penis eller inte.

Nu har det visat sig att så (tyvärr) inte är fallet, då Twitter-användaren Lance McDonald har använt sig av hacks i fotoläget för att rotera kameran, som visar att Norman Reedus inte ens drar ner gylfen, utan istället kissar rakt igenom byxorna, eller kanske snarare frammanar urinstrålen med hjälp av mörk magi? Vi förväntar oss att det hela kommer förklaras i Death Stranding 2, för vissa frågor måste vi bara ha alltför ingående svar på.

Här är det chockerande fyndet i pc-versionen av Death Stranding.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar