facebook_pixel
Nästa Ubisoft Forward kommer äga rum i september

Nästa Ubisoft Forward kommer äga rum i september

Tidigare den här månaden ägde Ubisoft Forward rum, en digital presentation av Ubisoft där bland annat Far Cry 6 avtäcktes. Redan då stod det dock klart att Ubisoft Forward kommer återvända senare i år, och nu har man preciserat tidsfönstret till september, och gett antydningar om vad som komma skall.

Under Ubisofts kvartalsrapport (som vi  varit inne på tidigare idag) frågades nämligen Ubisofts finansdrirektör Frédérick Duguet specifikt om Rainbow Six Quarantine och Gods & Monsters, som försenades i höstas.

Han försäkrade oss om att bägge spelen fortfarande planeras släppas under det nuvarande räkenskapsåret (innan den 1 april 2021), men att ett av dem kan komma att försenas ytterligare. Frédérick Duguet tillade också att den överväldigande majoriteten av Ubisoft-personalen fortfarande jobbar hemifrån, men att man har börjat öppna kontoren i Frankrike och Kina på nytt i sakta mak. Man utvärderar dock fortfarande läget varje vecka.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar