facebook_pixel
Nästa Splinter Cell släpps 2021 enligt Sam Fishers italienska röstskådespelare

Nästa Splinter Cell släpps 2021 enligt Sam Fishers italienska röstskådespelare

Ubisoft Forward kom och gick (du har väl inte missat avtäckningen av Far Cry 6?) men ett nytt Splinter Cell lyser fortfarande med dess frånvaro. Det har dock funnits gott om rykten, inklusive en rätt saftig läcka från i höstas, och nu har vi fått ytterligare antydningar på att stealth-serien närmar sig comeback.

Den här gången är det den italienska röstskådespelaren Luca Ward, som tidigare lånat sin röst till Splinter Cell-hjälten Sam Fisher, som låter väldigt säker på sin sak. I en intervju med italienska Multiplayer (via Gamingbolt) säger nämligen Luca Ward att han är “säker på att Splinter Cell kommer återvända, det är fakta”, och att spelet ursprungligen planerades släppas under 2020, innan coronakrisen sköt upp planerna till 2021. Luca Ward säger även att spelet är “en slutgiltig episod”, men han är inte säker på just den delen, så ta det med en nypa salt.

Vi vet att Ubisoft Forward kommer återvända senare i år, så Splinter Cell kanske fortfarande avtäcks under 2020.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar