facebook_pixel
Nästa Call of Duty verkar ha dykt upp hos Microsoft Store

Nästa Call of Duty verkar ha dykt upp hos Microsoft Store

Vi skriver juli i kalendern men vet fortfarande, bisarrt nog, inte ett dyft om årets Call of Duty-titel, även om vi nåddes av rykten om Black Ops och kalla kriget i maj. Men nu verkar det hända grejer då ett mystiskt spel vid namn The Red Door har dykt upp hos Microsoft Store, som mycket väl kan vara just Call of Duty.

Varför? Först och främst för att spelet ges ut av Activision och beskrivs som en “shooter”. Det tar också över 81 GB i anspråk på hårddisken, vilket förvisso är bra mycket mindre än Call of Duty: Modern Warfares spektakulära 175 GB, men ändå tillräckligt stort för att titeln med all sannolikhet ska kunna klassas som en AAA-produktion.

Det kan även röra sig om en spelbar alfa- eller betaversion av det nya Call of Duty-spelet, tankegångar som understöds av Serialstation, en sida som kartlägger nya databasinlägg på Playstation Store. Id-beteckningen för The Red Door? UP0002-CUSA20046_00-COD2020INTALPHA1. Jodå, nog verkar det vara Call of Duty alltid!

Vi lär få gott om anledningar att återkomma till det här ämnet mycket snart.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar