facebook_pixel
Microsoft Flight Simulators stängda betatest drar igång den 30 juli

Microsoft Flight Simulators stängda betatest drar igång den 30 juli

Sedan premiärvisningen under fjolårets E3-mässa har Microsoft Flight Simulator imponerat rejält, inte minst eftersom spelet sägs “innehålla varenda flygplats i världen”, varav hela 37 000 har redigerats för hand, och dessutom kommer vara “livligare” än i seriens tidigare, förvisso ålderstigna delar.

Microsoft Flight Simulator har alfatestats ett bra tag redan, men nu har utvecklingsteamet tagit till den officiella hemsidan för att berätta att det stängda betatestet inleds torsdagen den 30 juli. För att få chansen att delta måste, du precis som fallet har varit under alfatesterna, registrera dig för Xbox Insider Program och hoppas på det bästa. En rad nya alfainbjudningar har även skickats ut idag, så kolla din e-post om du redan har anmält dig.

Om du är osäker på om din dator klarar av Microsoft Flight Simulator så kan du kolla in systemkraven här, tillsammans med de rekommenderade specifikationerna och den “idealiska” hårdvaruomgivningen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar