facebook_pixel
Microsoft Flight Simulator lanseras den 18 augusti, kolla in nya trailern

Microsoft Flight Simulator lanseras den 18 augusti, kolla in nya trailern

Förra veckan fick vi reda på att det stängda betatestet för Microsoft Flight Simulator kommer dra igång den 30 juli, nästnästa veckas torsdag. För att få chansen att delta måste du registrera dig för Xbox Insider Program, men även om du inte har turen med dig så kommer väntan inte bli särskilt lång.

Microsoft har nämligen släppt en ny trailer för Microsoft Flight Simulator som avslöjar att spelet släpps redan den 18 augusti, och därtill kan dy styra kosan till den officiella produktsidan på Xbox.com, där du kan förhandsbeställa tre olika utgåvor (man ska inte förhandsbeställa spel) för mellan 600 och 1189 kronor.

Du kan till och med förhandsinstallera spelet redan nu, men det verkar bara vara en möjlighet för Xbox Game Pass for PC-ägare, vars första månad kostar blott 10 kronor, för att därefter åberopa 45 kronor.

Här är den nya trailern för Microsoft Flight Simulator.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar