facebook_pixel
Marvel’s Avengers drar igång allmänna betatester nästa månad

Marvel’s Avengers drar igång allmänna betatester nästa månad

För lite mindre än en månad sedan kollade vi in en rad nya gameplay-videor från Marvel’s Avengers, det nya live service-betonade actionspelet av Tomb Raider-utvecklarna Crystal Dynamics. Lanseringen är spikad till den 4 september, men innan dess kommer några rejäla betatester gå av stapeln!

Via IGN har vi nämligen fått reda på att förhandsbokare (man ska inte förhandsboka spel) kommer kunna börja betatesta pc-versionen av Marvel’s Avengers (som släpps via Steam) fredagen den 14 augusti. En vecka senare, fredagen den 21 augusti, öppnar sedan betatestet upp för alla. IGN tillägger också att en andra “war table”-presentation (de tre ovan nämnda videorna var del av den första) kommer inträffa onsdagen den 29 juli.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar