facebook_pixel
“Marknadsföringssimulatorn” Devolver Expo är gratis och ute nu

“Marknadsföringssimulatorn” Devolver Expo är gratis och ute nu

Indieförläggaren Devolver Digital tycker om att driva med spelbranschen, men att man skulle gå så här långt hade förmodligen ingen förställt sig; under gårdagens Devlover Direct annonserade och släppte man Devolverland Expo, en “marknadsföringssimulator” som du kan ladda ner helt gratis via Steam.

Hittills är användarmottagandet “väldigt positivt”, baserat på över 1500 recensioner. Shadow Warrior-studion Flying Wild Hog har stått för utvecklingen (vi kollade även in en ny Shadow Warrior 3-trailer tidigare idag) och spelet äger rum i en övergiven och väldigt E3-doftande mässhall, som spelaren måste bryta sig in för att återbörda alla trailrar, gameplay-videor och “andra hemligheter”, utan att ertappas av inbrottssystemet.

Här är trailern för Devolverland Expo.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar