facebook_pixel
Mafia: Definitive Edition visar upp 14 spelminuter

Mafia: Definitive Edition visar upp 14 spelminuter

I juni visade Mafia: Deifnitive Edition upp sig i dess första trailer, varpå spelet försenades till den 25 september (från den 28 augusti). Och nu vi fått ett nytt, 14 minuter långt gameplay-klipp där det klassiska uppdraget A Trip to the Country och dess regndränkta skottlossningar ute på landsbygden är i fokus.

Mafia: Definitive Edition beskrivs som en komplett remake, och det syns verkligen i det nya videomaterialet; huvudrollen Tommy Angelo och hans närmaste vän Paulie förefaller vara omskrivna från grunden, och även Sam, som Tommy och Paulie försöker rädda under det här uppdraget, ger väldigt annorlunda vibbar.

Hur lyckade dessa förändringar är kommer vi få reda på i september, men åtminstone jag finner det betryggande att utvecklarna Hangar 13 verkligen tagit ordet “remake” på allvar, och inte är rädda för att peta i materialet.

Här är 14 nya spelminuter från Mafia: Definitive Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar