facebook_pixel
Mafia: Definitive Edition försenas till den 25 september

Mafia: Definitive Edition försenas till den 25 september

I slutet av maj annonserades Mafia: Definitive Edition, en remake av gangsterklassikern från 2002, med planerad lansering den 28 augusti. Den första rejäla gameplay-trailern följde i juni, men nu har spelet stött på patrull, då 2K Games och Hangar 13 har känt sig nödgade att skjuta upp premiären.

Anledningen kartläggs i tweeten här nedan, och skrivs givetvis till den pågående coronapandemin, som gjort det svårt att slutföra arbetet i tid. Som plåster på såren har man dock samtidigt bekräftat att en rejäl gameplay-demo (tillsammans med insikter av Hangar 13-chefen Haden Blackman) kommer livestreamas den 22 juli, nästnästa veckas onsdag, vilket är rätt spännande då förändringarna i Mafia: Definitive Edition har utlovats bli omfattande.

Här är de två tweetarna om Mafia: Definitive Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar