facebook_pixel
Machinarium-utvecklarnas Creaks släpps den här månaden

Machinarium-utvecklarnas Creaks släpps den här månaden

Redan 2018 bekantades vi oss med Creaks, det senaste spelet av den högaktade tjeckiska studion Amanita Design, som tidigare gett oss kultklassiker som Machinarium, Samorost-trilogin, Botanicula och det fröjdefulla Chuchel, som Erik Bergérus belönade med massiva 90 procent i vår recension.

Nu är Creaks så gott som färdigställt, då Amanita Design har meddelat att det Oddworld: Abe’s Oddysee-doftande plattformsäventyret kommer släppas via Steam någon gång den här månaden.

Ett exakt datum kommer följa “så snart som möjligt”, men redan nu kan du kolla in den stämningsfulla lanseringstrailern här nedan, som utlovar handritad grafik, ilskna hundar, hjälpsamma(?) getter, svävande maneter samt fågelmänniskor, som både försöker hjälpa och stjälpa spelaren.

Här är lanseringstrailern för Creaks.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar