facebook_pixel
Kolla in första trailern för The Council-studions Vampire: The Masquerade-spel

Kolla in första trailern för The Council-studions Vampire: The Masquerade-spel

Våren 2019 berättade Nacon (som på den tiden fortfarande hette Bigben Interactive) att ytterligare ett Vampire: The Masquerade-spel är under utveckling borta hos de franska The Council-skaparna Big Bad Wolf. Och nu har spelet fått dess allra första trailer, tillsammans med ytterligare information.

Premiären inträffade under gårdagens Nacon Connect, som du kan kolla in här (Vampire-segmentet inleds vid 3:50). Den fulla titeln för det nya spelet är Vampire: The Masquerade – Swansong, och det beskrivs som ett storydrivet rollspel, där vi kommer få följa tre olika karaktärer (från tre olika klaner med olika krafter), och uppleva ett begynnande gängkrig(?) i Boston ur olika perspektiv. Big Bad Wolf försöker “expandera antalet val och variationen på situationer så mycket som möjligt”, så man verkar onekligen ha siktet högt ställt.

Vampire: The Masquerade – Swansong kommer släppas via Epic Games Store nästa år. Här är trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar