facebook_pixel
Kolla in den Remedy-utvecklade enspelarkampanjen i Crossfire X

Kolla in den Remedy-utvecklade enspelarkampanjen i Crossfire X

Redan sommaren 2016 fick vi reda på att finska studion Remedy Entertainment (Max Payne, Alan Wake och Control) kommer utveckla en enspelarkampanj för koreanska Smilegates Counter-Strike-doftande online-fps Crossfire X. Och nu har vi äntligen fått den första trailern för just enspelarkampanjen!

Enspelarkampanjen för Crossfire X symboliserar, fantastiskt nog, Remedy Entertainments allra första steg in i fps-land, då samtliga av studions tidigare actionspel har spelats ur ett tredjepersonsperspektiv.

Trailern i sig vittnar om en modern militärberättelse i Call of Duty– och Metal Gear Solid-stil där två stora paramilitära företag styr och ställer, men förhoppningsvis lyckas Remedy (med chefsförfattaren Sam Lake i spetsen) ge det något trötta temat en unik tolkning. Vi vet ännu inte när enspelarkampanjen för Crossfire X kommer göras tillgänglig för massorna, eller ens om den släpps till pc, då det endast talas om Xbox just nu.

Här är trailern för ensplarkampanjen i Crossfire X.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar