facebook_pixel
Kolla in 17 övervåldsamma spelminuter från Shadow Warrior 3

Kolla in 17 övervåldsamma spelminuter från Shadow Warrior 3

För drygt en vecka sedan fick vi den första gameplay-trailern för Shadow Warrior 3, i samband med förstapersonsskjutarens avtäckning under Devolver Direct. Nu har vi också fått en hela 17 minuter lång gameplay-video från spelet, som ger en betydligt mer detaljerad inblick i vad som komma skall.

Undertecknad har inte spelat någon av föregångarna (Jocke Kilman förärande Shadow Warrior 2 med betyget 85 procent i vår recension), men spelet verkar ha sneglat en hel del på Doom Eternals extrema rörlighet, då hjälten Lo Wang kan använda en änterhake för att svinga sig fram genom nivåerna, och även springa längs väggarna.

Liksom i Doom Eternal kan Lo Wang också slita sönder fienderna med sina bara nävar, vilket vid ett tillfälle ger honom en iskristall som han kan använda för att frysa andra fiender, och vid ett annat tillfälle låter honom tillskansa sig ett fyrverkeribaserat vapen från en fiendes inre. I korthet ser spelet ruskigt lovande ut, och eftersom lanseringen är planerad först till 2021 via Steam har Flying Wild Hog gott om tid på sig att finslipa upplevelsen.

Här är 17 spelminuter från Shadow Warrior 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar