facebook_pixel
Kafka-doftande insektsäventyret Metamorphosis har fått spikat lanseringsdatum

Kafka-doftande insektsäventyret Metamorphosis har fått spikat lanseringsdatum

Personligen är jag fullständigt obekant med tjeckisk-österrikiska författaren Franz Kafkas verk, men enligt Wikipedia har Förvandlingen kallats för “världslitteraturens bästa novell”. Och det är just Förvandlingen som är inspirationen för Metamorphosis, som nu har fått ett spikat lanseringsdatum.

Den nya trailern här nedan meddelar nämligen att Ovid Works och All in Games insektsäventyr släpps den 12 augusti, nästnästa veckas onsdag, via både Steam och GOG. Via den förstnämnda produktsidan kan man ladda ner en spelbar demoversion precis nu, och läsa att spelet handlar om Gregor, som förvandlats till en liten insekt, och därför måste ge sig ut på en “extraordinär resa” för att uppdaga mysteriet bakom hans transformation.

Man spelar ur ett förstapersonsperpspektiv och måste lösa “utmanande miljöbaserade pussel” med hjälp av “unik rörelsemekanik” för att ta sig framåt genom de enorma lokalerna. Onekligen ett intressant koncept!

Här är den nya trailern för Metamorphosis.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar