facebook_pixel
Jack Black lånar sin sångröst till ny Psychonauts 2-trailer

Jack Black lånar sin sångröst till ny Psychonauts 2-trailer

Redan hösten 2016 fick vi vila ögonen på en prototyp av spelet som skulle bli Psychonauts 2. Sedan dess har utvecklarna Double Fine inlett och avslutat ett förhållande med svenska Starbreeze, innan man landade i Microsofts trygga famn, vilket gav Psychonauts 2 välbehövliga resurser.

Igår kväll, under Xbox Game Showcase, visade Double Fine och Microsoft upp en ny Psychonuats 2-trailer, med fokus på skådespelaren och sångaren Jack Black. Han lånar sin stämma till ett sjungande ljusklot, som sedan ackompanjerar presentationen av en ny och väldigt färgglad nivå, där huvudrollen Raz får sällskap av en musiker som har ett öga som huvud. En minibuss som går under namnet “feel mobile” dyker också upp vid ett tillfälle.

Steam-sidan för Psychonuats 2 hävder fortfarande att spelet kommer släppas någon gång under 2020, men eftersom trailern inte nämner något datum gör vi nog bäst i att ta det hela med en rejäl nypa salt.

Här är den nya trailern för Psychonauts 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar