facebook_pixel
Iron Harvests öppna betatest inleds på torsdag

Iron Harvests öppna betatest inleds på torsdag

2018 lyckades King Art Games Kickstarter-finansiera sitt feta rts Iron Harvest. Man efterfrågande 450 000 dollar men drog in hela 1,3 miljoner, vilket får ses som lyckat. I augusti 2019 fick vi sedan ett lanseringsdatum, närmare bestämt den 1 september 2020. Och nu drar det ihop sig för öppet betatest!

Via klippbeskrivningen för den nya trailern här nedan (som visar upp de tre fraktionerna Polania, Saxony och Rusviet) får vi nämligen reda på att det öppna betatestet kommer dra igång nu på torsdag, den 30 juli, via Steam.

Betan är “gratis för alla”, så det torde bara vara att ladda ner klienten när den väl görs tillgänglig. Bland det utlovade innehållet hittar vi några uppdrag från kampanjen, tillsammans med “utmaningskartor”, ett skirmish-läge och multiplayer-strider. Du kan också läsa vår förhandstitt från juni om du vill veta mer om spelet.

Här är den nya trailern för Iron Harvest.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar