facebook_pixel
Iron Harvests öppna betatest har inletts, kolla in nya filmiska trailern

Iron Harvests öppna betatest har inletts, kolla in nya filmiska trailern

I måndags rapporterade vi att det öppna betatestet för King Art Games blytunga och oerhört lovande rts Iron Harvest skulle inledas på torsdag. Igår, med andra ord, vilket betyder att du kan styra kosan till Steam precis nu och ladda ner betan (som kallas för en demo på produktsidan) och börja kriga.

Vi har också fått en ny ruskigt imponerande och stämningsfull filmisk trailer som du kan kolla in här nedan (är det bara jag som får Blizzard-vibbar av den?), och i ett blogginlägg har King Art Games även berättat att betan kommer vara ända till ESL-finalen i slutet av augusti, då man verkligen vill hårdtesta multiplayer-delen inför lanseringen den 1 september. Men räds icke utifall du enbart vill spela på egen hand, då betan också innehåller kampanjens inledande uppdrag, ett gäng “challenge maps” och skirmish-spelande mot AI-motståndare.

Här är den nya filmiska trailern för Iron Harvest.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar