facebook_pixel
Hjälteskjutaren Rocket Arena är gratis att provspela i helgen

Hjälteskjutaren Rocket Arena är gratis att provspela i helgen

För några få veckor sedan lanserades Rocket Arena, en ny hjältebaserad onlineskjutare av Final Strike Games och Electronic Arts, som inte har så där fasligt mycket att göra med den gamla goda Quake-modden som bär samma namn. Och nu har spelet redan fått dess första gratishelg via Steam och Origin!

Hos Steam säljs spelet för 30 euro medan prislappen via Origin just nu är blott 5 euro(!), så ha det i åtanke om du överväger inköp. Innan dess bör du dock bekanta dig med spelet ordentligt, och det finns tid så det räcker och blir över då gratishelgen har dragit igång nu och avslutas först på måndag, den 3 augusti. Som en del av festligheterna har också säsong 1 för Rocket Arena dragit igång, som inkluderar den nya spelbara hjälten Flux.

Här är en trailer för säsong 1 av Rocket Arena.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar