facebook_pixel
Hawkeye kommer till Marvel’s Avengers som gratis dlc efter lanseringen

Hawkeye kommer till Marvel’s Avengers som gratis dlc efter lanseringen

Förra månaden fick vi en rad nya gameplay-videor från Marvel’s Avengers, som en del av den första War Table-presentationen. Och igår kväll blev det dags igen då Crystal Dynamics livestreamade en ny presentation, denna gång med fokus på innehållet i det kommande betatestet och en ny hjälte.

Betatestet – som drar igång den 14 augusti för förhandsbokare, och sedan öppnar upp för alla den 21 augusti – kommer inledas med den fullständiga Golden Gate-nivån (cirka 25 minuter lång) som vi sett i tidigare material, inklusive smakprov av de tillgängliga hjältarna.

Därefter öppnar spelet upp med ett flertal enspelar- och co-op-uppdrag, och vi kommer bland annat få resa till både nordvästra USA och den frusna, ryska tundran tillsammans med Hulken och Kamala Khan.

Därefter kommer vi även få spela som Iron Man, Kamala, Black Widow och Hulken i co-op-fokuserade Harm Rooms, War Zones och Drop Zones. Man kan också spela dessa uppdrag på egen hand om man vill, sida vid sida med AI-hjältar som man själv kan välja förmågor och utseende för.

Presentationens största nyhet är dock att den pilbågsfokuserade hjälten Hawkeye kommer läggas till efter lanseringen, helt gratis, och han kommer dessutom få en helt egen uppdragsslinga. Totalt kommer sex hjältar (Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Hulken och Kamala) finnas tillgängliga vid lanseringen.

fMarvel’s Avengers släpps den 4 september. Här är gårdagens War Table-presentation och två nya trailrar.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar