facebook_pixel
Här är den första gameplay-trailern för Shadow Warrior 3

Här är den första gameplay-trailern för Shadow Warrior 3

Tidigare den här veckan fick vi den första teaser-trailern för Shadow Warrior 3. Och nu, precis som utlovat, har vi även fått en första, rejäl gameplay-trailer, som hade premiär under gårdagens digitala presentation Devolver Direct. Kolla in klippet här nedan, och förundras över det höga tempot!

Shadow Warrior 3 har också fått en produktsida på Steam där vi lovas lansering någon gång under 2021, och att spelet kommer ta serien till “nästa nivå” med hjälp av “en sömlös blandning av snabba eldstrider, rakbladsvassa närkamper och ett spektakulärt free-running-rörelseschema”. Låter rätt fint eller hur, så förhoppningsvis blir spelet ännu lite bättre än den redan utmärkta föregångaren från 2016 (recension).

Här är den första gameplay-trailern för Shadow Warrior 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar