facebook_pixel
Här är 40 minuter från kampanjen i Stronghold: Warlords

Här är 40 minuter från kampanjen i Stronghold: Warlords

I våras kollade vi in ett gäng nya enheter i Firelfy Studios kommande borgbyggare Stronghold: Warlords. Tillsammans med det asiatiska temat är det just “fältherrarna” i titeln som tillhör de största nyheterna, unika enheter med specifika beteenden och förmågor, som därtill kan uppgraderas.

Stronghold: Warlords släpps den 29 september via Steam, och nedan kan du se en ny, 40 minuter lång gameplay-video som visar upp ett komplett uppdrag från kampanjen. Programmeraren Matt Smith och marknadsföringschefen Nick Tannaholl ger oss insikter, och pekar ut nyheter som har lagts till baserat på feedack från betatestare. Uppdraget som visas i videon ingår i den kinesiska kampanjen och visar bland annat upp den nya enheten Fire Lancer, tillsammans med de ovan nämnda fältherrarna, och en klassisk slottsbelägring.

Här är den nya, matiga gameplay-videon från Stronghold: Warlords.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar