facebook_pixel
Grounded har early access-lanserats, toppar globala försäljningen på Steam

Grounded har early access-lanserats, toppar globala försäljningen på Steam

Under gårdagen lanserade Obsidian Entertainment (som även filar på både Elder Scrolls-dödaren Avowed och The Outer Worlds-dlc just nu) sitt överlevnadsspel Grounded i early access via Steam och Microsoft Store. Och succén är närapå ett faktum, i alla fall sett till rena försäljningssiffror.

Grounded återfinns nämligen på plats nummer ett på listan över Steams nuvarande globala bästsäljare, trots att användaromdömet hittills skrivs till blott “blandat” baserat på 659 recensioner. Obsidian säger att Grounded kommer lämna early access “någon gång under 2021”, så schemat är väldigt flexibelt och öppet då man vill ge sig själva utrymmet att “förändra idéer och funktioner dramatiskt baserat på feedback av communityt”.

Här är förra veckans Xbox Games Showcase-trailer för Grounded.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar