facebook_pixel
Greedfall-utvecklarna kommer avtäcka nytt spel nästa vecka

Greedfall-utvecklarna kommer avtäcka nytt spel nästa vecka

I höstas släpptes Greedfall, det senaste rollspelet av den franska studion Spiders, som tidigare gett oss Mars: War Logs och The Technomancer. I mitt tycke var Greedfall ett rejält fall framåt (recension) som lovade gott inför framtiden, och nu har parhästen Nacon meddelat att nästa spel avtäcks inom kort.

Närmare bestämt är premiären spikad till nästa veckas tisdag, kl. 19:00 den 7 juli, under onlinepresentationen Nacon Connect. Hittills har vi inte några konkreta detaljer utöver bilden i tweeten här nedan, som verkar föreställa nån sorts rustning bestående av läder, ringbrynja och en uppsjö av knivar(?). Estetiken överensstämmer med Greedfall i alla fall, så det skulle inte förvåna åtminstone mig om det skulle röra sig om en rak uppföljare.

Här är Nacons tweet om det nya projektet av Spiders.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar