facebook_pixel
Finish the fight! Halo 3 kommer till pc den 14 juli

Finish the fight! Halo 3 kommer till pc den 14 juli

I slutet av fjolåret släpptes Halo Reach (recension), det första av sex spel som ingår i Halo: The Master Chief Collection, som finns tillgängligt via Steam. Därefter följde Halo: Combat Evolved Anniversary i mars (recension) och Halo 2 Anniversary i maj (recension). Och nu är det dags att avsluta fajten!

Visst Halo 3, kommer fortfarande följas av både Halo 3: ODST och Halo 4, men Halo 3 markerade kulmen på vägen när det begav sig 2007, och serien har inte nått samma genomslagsnivå sedan dess. Och nu är det äntligen dags för oss pc-spelare då Halo 3 släpps till pc nästa veckas tisdag, den 14 juli. Bara att börja ladda!

Här är en trailer för Halo 3 till pc.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar