facebook_pixel
Far Cry 6 släpps den 18 februari 2021, kolla in annonseringstrailern

Far Cry 6 släpps den 18 februari 2021, kolla in annonseringstrailern

Precis som läckorna antydde presenterade Ubisoft den nya sandlådeskjutaren Far Cry 6 under den digitala Ubisoft Forward-presentationen igår kväll. Vi fick en första, filmisk trailer, och faktiskt även ett spikat lanseringsdatum, som innebär att vi kan se fram emot att spela Far Cry 6 den 18 februari 2021.

Trailern här nedan (och den “filmiska titelsekvensen”) bekräftar också att skådespelaren Giancarlo Esposito (främst känd som storskurken Gus i tv-serien Breaking Bad) kommer låna både röst och ansikte till antagonisten och diktatorn Antón Castillo, som styr över det fiktiva riket Yara med järnhand.

Trailern kretsar främst kring Antón Castillo och hans son Diego (skådespelas av Anthony Gonzales , främst känd som Miguel i den animerade filmen Coco), och hur fadern försöker övertyga sonen att slänga en handgranat in i en upprorisk folkmassa utanför familjens residens. Du kan läsa mer om Far Cry 6Ubisoft Store och Epic Games Store, där vi även får reda på det huvudsakliga utvecklingslasset dras av Ubisoft Toronto.

Här är trailern och den “filmiska titelsekvensen” för Far Cry 6.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar