facebook_pixel
Fallout blir tv-serie av Amazon Studios och Westworld-skaparna

Fallout blir tv-serie av Amazon Studios och Westworld-skaparna

Det här med tv-serier baserade på spel är tydligen i ropet just nu. Alldeles nyligen har vi skrivit om adaptioner av Disco Elysium (i ett väldigt tidigt skede) och Cuphead (nästan redo för premiär), och nu har även Bethesda stigit in i ringen tillsammans med Amazon Studios, i syfte att adaptera Fallout-spelen.

Nedan ser du den första teasern där Kilter Films också nämns som samarbetspartner, samma studio som de senaste åren har producerat HBO-serien Westworld, som just avslutade dess tredje säsong.

Fallout är en av de främsta spelserierna genom alla tider. Varje kapitel av denna vansinnigt fantasifulla berättelse har kostat oss otaliga timmar som vi hade kunnat tillbringa med familj och vänner, sade Lisa Joy och Jonahtan Nolan hos Kilter Films i ett pressmeddelande. Så vi är otroligt uppspelta över att få samarbete med Todd Howard och de andra briljanta galenpannorna hos Bethesda, för att blåsa liv i detta massiva, subversiva och mörkt humoristiska universum tillsammans med Amazon Studios.

Fallout-serien är för närvarande “under utveckling”, och har inget planerat premiärdatum. Här är teasern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar