facebook_pixel
Fable har slutligen presenterats, kolla in annonseringstrailern!

Fable har slutligen presenterats, kolla in annonseringstrailern!

Redan i januari 2018 nåddes vi av de första ryktena som hävdade att Forza Horizon-skaparna Playground Games utvecklar ett nytt Fable. Och nu har det visat sig att uppgifterna stämde till hundra procent, då just Fable slutligen annonserades under gårdagens Xbox Games Showcase. Kolla in trailern här nedan!

Det faktum att spelet kallas för Fable och inte Fable 4 talar sitt tydliga språk, då Playground Games och Microsoft betraktar titeln som “en ny början” för rollspelsserien. Spelet utvecklas också exklusivt för Windows 10 och den kommande konsolen Xbox Series X , vilket antyder att lanseringen ligger några år fram i tiden, då Microsofts omedelbara lineup kommer göras spelbar på både den nuvarande konsolgenerationen och den nya.

Här är annonseringstrailern för Fable.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar