facebook_pixel
Early access-lanseringen av Rogue Legacy 2 försenas en månad

Early access-lanseringen av Rogue Legacy 2 försenas en månad

I april presenterades Rogue Legacy 2, Cellar Door Games uppföljare till den stilbildande roguelite-plattformaren från 2013. I juni avslöjade man sedan att early access-premiären (via både Steam och Epic Games Store) hade spikats till den 23 juli, men nu har man stött på farthinder i sista stund.

Via Twitter har Cellar Door Games nämligen meddelat att man känner sig nödgade att skjuta upp early access-lanseringen med ungefär en månad, till tisdagen den 18 augusti. Man tillägger att “spelutveckling är konstigt och oförutsägbart”, och att man råkade ut för några mindre bakslag då man stabiliserade spelet inför lanseringen. Dock har det även visat sig att man gjort stora framsteg med vissa features, så pass stora att man nu vill färdigställa dem redan till early access-debuten, vilket medför “mer innehåll och stabilitet” dag ett.

Här är Cellar Door Games tweet om Rogue Legacy 2-förseningen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar