facebook_pixel
Dragon’s Dogma-serien får Netflix-premiär i september

Dragon’s Dogma-serien får Netflix-premiär i september

I mars 2019 annonserade Netflix att de planerade producera en animeserie baserad på Dragon’s Dogma, Capcoms kultklassiska och konsolexklusiva actionrollspel från 2013, som senare släpptes till pc under 2016 (recension). Och nu har premiärdatumet för anime-adaptionen spikats!

Netflix har nämligen avslöjat att Dragon’s Dogma-serien kommer göras tillgänglig den 17 september, och annonseringen till ära har var vi även fått en första glimt av serien, i form av en affisch. Dragon’s Dogma animeras av studion Sublimation, som borta hos My Anime List har blott fyra listade projekt, varav enbart Production I.G-samarbetet Walking Meat har haft (begränsad) premiär, vilket gör det svårt att sia om kvaliteten.

Här är Netflix tweet om den kommande anime-adaptionen av Dragon’s Dogma.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar