facebook_pixel
Double Fine firar 20 år – säljer 23 titlar för 8 euro!

Double Fine firar 20 år – säljer 23 titlar för 8 euro!

Förra veckan fick vi en ny trailer för Psychonauts 2 som gjorde åtminstone mig väldigt sugen på att återbesöka originalspelet från 2005. Och nu kan du göra så för mindre än 1 euro, då nya Humble Double Fine 20th Anniversary Bundle är live nu, för att fira spelstudions tjugo långa år på marknaden.

Totalt bjuds det på hela 23 titlar för 8 euro, däribland just Psychonauts och dokumentärserien Double Fine Adventure för blott 87 cent, samt Day of the Tentacle Remastered, Broken Age (spelet som dokumentärserien handlar om), Brütal Legend och Psychonauts in the Rhombus of Ruin (en VR-spin-off) för mer än genomsnittssumman (just nu 7 euro och 20 cent). Om du betalar mer än 8 euro får du också bland annat Rad, Gang Beasts, Full Throttle Remastered, Grim Fandango Remastered och Headlander.

Annorstädes på Humble hittar vi även Humble Best of Paradox Interacitve Bundle (inklusive Battletech, Tyranny och Imperator: Rome), Humle Raw Fury 2020 Bundle (Whispers of a Machne, Night Call, Bad North och Kingdom Two Crowns) samt Humble Daeadalic Bundle 2020 (A Year of Rain, Cryofall och Ken Follett’s The Pillars of the Earth). Så många spel för så lite pengar, som ändock kräver så mycket tid!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar