facebook_pixel
Disintegration blir gratis att provspela i helgen via Steam

Disintegration blir gratis att provspela i helgen via Steam

Förra månaden släpptes Disintegration, det nya fps:et av Marcus Lehto, tidigare creative art director hos Halo-utvecklarna Bungie. Jocke Kilman recenserade Disintegration för denna publikations räkning, men betyget blev blott 55 procent, tillsammans med omdömet “ofta direkt tråkigt under längre stunder”.

Nu kommer du dock få din egen chans att bilda en uppfattning om V1 Interacitves spel, då man har tagit till den egna hemsidan för att berätta att titeln kommer bli gratis att provspela i helgen via Steam, mellan kl. 19:00 på torsdag, den 31 juli, och samma klockslag på måndag, den 3 augusti.

Därtill kommer Disintegration rabatteras med 40 procent (det ordinarie priset är 50 euro), och precis som vanligt kan du återuppta dina framsteg från gratishelgen om du beslutar dig för att inhandla fullversionen.

Här är förra månadens lanseringstrailer för Disintegration.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar