facebook_pixel
Den “revolutionerande” onlineskjutaren Quantum League är gratis att prova i helgen

Den “revolutionerande” onlineskjutaren Quantum League är gratis att prova i helgen

Både Disintegration och Rocket Arena är gratis att provspela i helgen, och nu har ett tredje actionspel slängt in sin hatt i ringen för att göra situationen ännu mer beklaglig för samtliga inblandade; Nimble Giant Entertainments Quantum League är nämligen också gratis att prova fram till måndag via Steam.

Till skillnad från de två ovan nämnda har dock Quantum League en verkligt unik idé att skryta med, då onlinematcherna kretsar kring tidsloopar, som låter dig hjälpa dina tidigare försök att nedgöra motståndet i 1v1- och 2v2-matcher. Det låter komplicerat men framstår som betydligt mer begripligt i praktiken, och om du finner spelet njutbart så säljs det också för halva priset (9 euro och 49 cent) fram till nästa veckas torsdag.

Här är Quantum Leagues early access-trailer från maj, tillsammans med ett klipp om den senaste uppdateringen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar