facebook_pixel
Datumen för det digitala Gamescom 2020 har spikats

Datumen för det digitala Gamescom 2020 har spikats

I april stod det klart att Gamescom – världens största spelmässa, som normalt sett brukar äga rum i Köln i slutet av augusti – “definitivt” kommer äga rum digitalt, till följd av Tysklands förlängda förbud mot större folksamlingar. Och nu har man spikat datumen och gett oss de första detaljerna.

Tweeten här nedan avslöjar nämligen att Gamescom 2020 kommer bli ett samarbete mellan IGN och Webedia Germany (där de förstnämnda producerar det engelskspråkiga innehållet), och att The Game Awards-pappan Geoff Keighley också kommer vara inblandad.

Gamescom 2020 kommer äga rum mellan torsdagen den 27 augusti och söndagen den 30 augusti, och Geoff Keighley kommer leda öppningsceremonin, medan Awesome Indies “belyser några av de mest originella och spännande spelen från indiescenen” den 29 augusti. Ett “best of show”-event kommer sedan avrunda festligheterna den 30 augusti med en sammanfattning av händelserna och prisutdelning.

Här är Gamescoms tweet om Gamescom 2020.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar