facebook_pixel
Charmiga Ooblets early access-debuterar den 15 juli

Charmiga Ooblets early access-debuterar den 15 juli

Minns du när folk fortfarande blev upprörda över Epic Games Store-exklusiviteter? Glumberlands minns, detta eftersom deras “sociala sandlåda” Oooblets var målet för en av de större kritikstormarna för ett år sedan, som Epic-vd:n Tim Sweeney gjorde ännu värre med ett synnerligen klumpigt uttalande.

Nu närmar sig dock early access-debuten för Ooblets med stormsteg, då vi har fått reda på (via våra internationella kollegor) att spelet kommer göras tillgängligt för allmänheten via just Epic Games Store från och med onsdagen den 15 juli. Förra månaden fick också spelet en ny trailer i samband med PC Gaming Show, som utlovar mängder av mysiga filurer och socialt flanerande i Animal Crossing– och Stardew Valley-stil.

Här är den några veckor gamla trailern för Ooblets.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar